Με μεγάλη μας χαρά σας καλωσορίζουμε στο καινούργιο  site του σωματείου μας .

Ήταν μία επιθυμία όλων των μελών μας , αλλά και δέσμευση του ΔΣ , ως προς την πραγματοποίησή της.

Στο νέο μας site , θα έχετε την δυνατότητα της άμεσης πρόσβασης στην κείμενη αλιευτική Εθνική νομοθεσία . Θα βρείτε επίσης αναρτημένους όλους τους κύριους ΕΚ που μας αφορούν , τις αρχές της ΚΑλΠ κλπ.

Σε ξεχωριστή σελίδα θα ενημερώνεστε για τα δρώμενα του σωματείου, καθώς για τα περί αλιείας γενικότερα

Θα υπάρχουν ξεχωριστές δημόσιες σελίδες με θέματα αλιείας , αλλά και αυστηρά κλειστές σελίδες μελών της ΠΕΕΑ , όπου θα μπορεί να γίνεται η ενημέρωση των μελών μας , οι ανακοινώσεις μας, οι προτάσεις μας και συζητήσεις γύρω από αυτά .

Στις σελίδες μελών ,για να αποφευχθούν τα λυπηρά φαινόμενα των ΜΚΔ, όλα ανεξαιρέτως τα μέλη θα έχουν πρόσβαση ΜΟΝΟ με τα πραγματικά τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο) σύμφωνα φυσικά , με αυτά που έχουν δηλώσει κατά την εγγραφή τους σε αυτό  Εκτός αυτού , μικρή φώτο με εμφανή τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους , θα απαιτείται για την συμμετοχή του μέλους μας σε συζητήσεις ,προτάσεις κλπ εντός των “κλειστών” σελίδων μελών

Σε ένα σωματείο τα μέλη του , ούτε ψευδώνυμα έχουν ,ούτε λόγο να κρύβονται.

Αντιθέτως , έχουν κάθε λόγο να γνωρίζονται μεταξύ τους , να αλληλοβοηθούνται και να αλληλοστηρίζονται.

Σαφώς όποιος δεν θέλει να συμμετάσχει σε συζητήσεις ,αλλά και στην ενημέρωσή του ως μέλος , δεν είναι υποχρεωμένος να εγγραφεί στις αποκλειστικές σελίδες μελών του σωματείου μας.

Μέσα από το site μας , θα δίδεται εκτός από την  δυνατότητα εγγραφών και η δυνατότητα συμπλήρωσης της φόρμας καταγραφής αλιευτικών δεδομένων ,καθώς και οι πληρωμές ετήσιων συνδρομών μέσω τραπεζικών καρτών .

Θέλουμε όλοι σας , να αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτή , διαδίδοντας την σε όλη την επικράτεια ,αλλά και εκτός αυτής.

Θέλουμε ακόμα την αμέριστη βοήθειά σας ,για την όποια βελτίωση του site μας , με προτάσεις , αλλά και προβλήματα που πιθανόν θα υπάρξουν.

Η Ελληνική ερασιτεχνική αλιεία επιβάλλεται να έχει δυνατή και ξεκάθαρη φωνή  , προς όλους.

Είναι η δική σας φωνή , η φωνή όλων των αγνών ερασιτεχνών αλιέων της χώρας.