Αριθ Πρωτ 0047 Αργυρούπολη 01/10/2018
Καλησπέρα σας .
Το παρακάτω κείμενο αφορά φυσικά όλους μας ,κυρίως όμως τα ΔΣ των κατά τόπους ερασιτεχνικών αλιευτικών συλλόγων.

Εν όψη του νομοσχεδίου ,που ανακοινώθηκε από τον υπουργό για μέχρι τέλους του 2018 και της προσεχούς (17/10/2018) συνάντησής μας μαζί του , το ΔΣ της ΠΕΕΑ ετοιμάζει υπόμνημα το οποίο θα κατατεθεί στα χέρια του υπουργού .

Σε αυτό θα αναφέρονται οι προτάσεις μας και η πάσα αλήθεια για την αλιεία σήμερα στην χώρα .
Θα περιγράφονται μέτρα που επιβάλλεται να ληφθούν για την πραγματική προστασία των ιχθυαποθεμάτων και την αύξηση της βιοποικιλότητας .
Όλα θα είναι σύννομα και επιβεβλημένα από τους ΕΚ και οδηγίες που έχει προσυπογράψει η χώρα, στην βάση της φιλοσοφίας της ΚΑλΠ .
Η αλιεία αναψυχής, δεν σκοπεύει να αφήσει αναπάντητα τα “απίθανα” σενάρια και τις απαιτήσεις άλλων φορέων, που προσδοκούν μόνο στο κέρδος και τα μονοπώλια Εθνικών πόρων .

Παρακαλούνται θερμά τα μέλη των ΔΣ των συλλόγων,που θέλουν να βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση και να γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις θέσεις της ΠΕΕΑ , ώστε να εφαρμόζουμε όλοι μαζί κοινή πολιτική και ενημέρωση στους ερασιτέχνες αλιείς , να επικοινωνήσουν με το ΔΣ του σωματείου μας .
Το κείμενο θα είναι έτοιμο σε λίγες μέρες .

Μετά την ομόφωνη έγκριση του από το ΔΣ της ΠΕΕΑ , θα μπορεί να επικοινωνηθεί μαζί σας για τυχόν τελικές διορθώσεις .
Το κείμενο αυτό δεν θα δημοσιοποιηθεί πριν την κατάθεση του επίμαχου νομοσχεδίου και την κατάθεσή του προς δημόσια “διαβούλευση”.
Το γιατί; είναι αυτονόητο …

Τα ΔΣ όμως των συλλόγων, πρέπει να είναι έτοιμα και πλήρως ενημερωμένα , για τις κινήσεις που εκείνα θα αποφασίσουν, συμπράττοντας στον κοινό σκοπό , όταν έρθει η ώρα.

Το ΔΣ της ΠΕΕΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!